Cookie- og privatlivspolitik

1. Ejeroplysninger
2. Hvad er cookies egentlig?
3. Sådan kan du slette og blokere for cookies
4. Derfor bruger vi cookies
5. Trafikstatistik med Google Analytics
6. Brug af personoplysninger

1. Ejeroplysninger

ENERGY PROACTIVE REVOLUTION APS
CVR-NR: 37370878
Østerbrogade 125, 5. sal
2100 Kbh. Ø
Telefon: (+45) 42 23 30 53& (+45) 28 69 21 84
Email: info@billigerenter.dk

2. Hvad er cookies egentlig?

Cookies er en harmløs tekstfil, som lagres på din computer eller tilsvarende for at kunne genkende den. Det vil sige at der ikke bliver gemt nogle personlige oplysninger i vores cookies, og de kan desuden heller ikke indeholde virus eller andet skadende.

3. Sådan kan du slette og blokere for cookies

Ønsker du at blokere og/eller slette for cookies på din computer eller på en anden af dine enheder, så finder du her på følgende side en guide til dette: http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Derfor bruger vi cookies

Årsagen til brugen af cookies er tektisk funktionalitet. Cookies husker blandt andet dine indstillinger og præferencer, som gør din oplevelse og færden endnu bedre. Desuden bruger vi dem samtidigt til at måle trafikken på hjemmesiden, så vi ved hvor mange der besøger vores hjemmeside.

5. Trafikstatistik med Google Analytics

På billigerenter.dk anvender vi standard cookies fra Google Analytics. Det gøres for at måle trafikken. Vil du fravælge cookies fra Google Analytics, så kan dette gøres lige her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Brug af personoplysninger

Ingen personoplysninger vil blive givet videre til tredjepart, med mindre at, du selv udtrykkeligt har givet skriftligt tilsagn. Når vi indsamler personoplysninger vil du altid blive oplyst om dette. Dine personoplysninger vil blive brugt til at skabe en bedre oplevelse for dig. Det inkluderer blandt andet analyser eller undersøgelser, der bruges til det formål, at forbedre vores indhold og målrettet det dine interesser.

Kontakt vedr. brug af personoplysninger

Ønskes de personoplysninger vi registrerer, kan disse blive tilsendt. Du kan sende en mail på info@billigerenter.dk eller telefonnummer (+45) 42 23 30 53 & (+45) 28 69 21 84. Du kan desuden gøre indsigelse mod registrering af dine personoplysninger i henhold til reglerne i Persondataloven.