Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'wpb_admin_account' not found or invalid function name in /var/www/billigerenter.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298
Højeste indlånsrente

Højeste indlånsrente

Leder du efter den højeste indlånsrente?

Så kræver det, at du er klar over, hvilke behov og ønsker du har ved at være bankkunde. Efterfølgende skal du undersøger markedet og se, hvilke produkter de forskellige banker tilbyder. Der kan nemlig være stor forskel.

Forhandl med pengeinstitutterne

Når du har fundet det produkt, du mener, er allerbedst, skal du til at forhandle med bankerne. For at få den højeste indlånsrente, kan det nemlig sagtens betale sig, ikke at stille sig tilfreds med det første tilbud, man modtager. I rigtige mange tilfælde giver det gode resultater at forhandle med pengeinstitutterne og spille dem ud mod hinanden.

Bind dine penge i banken og få den højeste indlånsrente

Bankerne er ikke alt for glade for at hæve renterne på de konti, hvor kunden kan hæve alt indestående ud på én gang. Derfor laver bankerne ofte den løsning, hvor du kan binde dine penge i en længere eller kortere periode. Denne bindende periode bliver lavet med et aftaleindlån, hvor renten vil være noget højere end på din lønkonto for eksempel. Du skal dog være opmærksom på, i hvor lang en periode du kan undvære dine penge, så de ikke bliver bundet i banken for længe, og hvis du står og skal bruge dem. 

Få mere ud af dine penge ved investeringer

Hvis du ønsker at få et endnu større afkast af dine penge, kan du vælge at investere dine penge i aktier, obligationer, kunst, vin, fast ejendom, eller valuta. For alle investeringer gælder det, at de er forbundet med en risiko, hvor du skal spørge dig selv om: ”Kan jeg tåle at tabe alle de penge, jeg vil investere?”. Men har du en viden inden for investeringer, eller vil du gøre brug af en uvildig rådgiver, der har en viden inden for investeringer, kan det både være rigtig sjovt og rentabelt at investere.

Billede af højeste indlåndsrente

3 vigtige faktorer, når du skal investere:

  1. Beløb

Hvilke beløb ønsker du at investere? Jo større beløb du investere, jo større vil tabet også være, hvis investeringen viser sig at gå gal. Dog vil gevinsten også være større, jo større et beløb du vælger.

  1. Risikovillighed

Hvor risikovillig er du? Når du skal investere dine penge, handler det i mange tilfælde om at have is i maven, da det indkøbte typisk går op og ned i den tidshorisont, du har valgt at investere i.

  1. Tidshorisont

Hvor længe vil du investere dine penge? Og hvor længe kan du undvære dine penge? Det er vigtigt at sætte sig ind i dette, da tidshorisonten har en betydning for din risikovillighed. Jo længere tidshorisont, jo større risiko løber du, som oftest.

  1. Investeringsmand

Har du tilstrækkelig viden til selv at investere dine penge, eller skal du vælge en investeringsforening eller en uvildig rådgiver? Ønsker du selv at holde styr over dine investeringer, skal du have den rette viden. Jo mere viden, jo større succes med dine investeringer. Det kan derfor betale sig at ligge tid og energi i at øge din vide om investeringer.

Når du har investeret dine penge, skal du efterfølgende have tid til at pleje dem. Du skal nemlig være klar, når markedet er allerbedst til at købe og sælge.